Nuk do ta besoni/ Këto janë shenjat e para të s ulmit në zemër, kini mendjen të shpëtoni jetën

Djali im vd iq dhe la një njollë të madhe blu mbi qilim: Pas 14 vjetësh kuptova se çfarë do të thotë kjo!

Djali im vd iq dhe la një njollë të madhe blu mbi qilim: Pas 14 vjetësh kuptova se çfarë do të thotë kjo!

Simptomat e njohura të sul mit në zemër janë dhim bja në gjoks dhe shqetësime në pjesën e kraharorit të majtë.

Por, siç shpjegon Dr. Suzanne Steinbaum, ekzistojnë disa mënyra të tjera që trupi juaj mund t’iu tregojë kur diçka nuk po shkon siç duhet me zemrën tuaj.Lexoni më poshtë lidhur me detajet mbi katër simptoma të sul

Dhi mbje shpine

Dhi mbja e shtuar në pjesën e poshtme apo të sipërme të shpinës mund të shpjegohet si stre s në muskulin e zemrës, bënë me dije Steinbaum.

Dh imbje nofullash

Drejtoresha e Institutit të zemrës rrëfen lidhur me skorien e një gruaje që pësoi s ulm në zemër, teksa simptoma e mëhershme që iu kishte paraqitur ishte dhi mbja në nofull.

“Ajo vizitoi një dentist, por se ky i fundit nuk arriti t’ia gjente burimin e dhi mbjeve”, deklaroi Dr. Steinbaum.

Ky siklet, sipas saj, i shkaktoi asaj s ulm në zemër

Leave a Reply