Nuk do ta besoni/ Këtë recetë ma ka dhënë një doktor i vjetër, merrni kosin përziejeni me sodë buke hajeni për një muaj, dhe thojini diabetit ku të kam parë

Nuk do ta besoni/ Këtë recetë ma ka dhënë një doktor i vjetër, merrni kosin përziejeni me sodë buke hajeni për një muaj, dhe thojini diabetit ku të kam parë

Nuk do ta besoni/ Këtë recetë ma ka dhënë një doktor i vjetër, merrni kosin përziejeni me sodë buke hajeni për një muaj, dhe thojini diabetit ku të kam parë

Konsumi i rregullt i kosit ul presionin e lartë të gj akut. Ky produkt është i pasur me kalcium dhe baktere të dobishme, të cilat krijojnë një ekuilibër dhe harmoni të përsosur në trup.Kosi forcon kockat ndërsa ndihmon në uljen e simptomave të stresit dhe depresionit. Ky produkt qumështi duhet të jetë pjesë e dietës suaj ditore, pasi forcon sistemin imunitar dhe ruan shëndetin e zemrës. Konsumi i rregullt i kosit ul presionin e lartë të gja kut. Vetëm 170 ml kos në ditë ul presionin e gja kut me 31%.

Dabeti mellitus është një gjendje kronike e karakterizuar nga nivele të ngritura të glukozës në gj ak.

Përzieni mirë përbërësit dhe përzierja është gati. Konsumohet në mëngjes, me stomak bosh. Terapia në shtëpi kryhet për një muaj. Receta është testuar dhe shumë njerëz që kanë pasur sheqer në gj ak janë të kënaqur me rezultatet. Nëse tashmë jeni duke marrë ilaçe, këshillohuni me mjekun tuaj para se të filloni ilaçin natyral

Leave a Reply