Njoftim me rëndësi për ata që duan viza pune në Gjermani

Njoftim me rëndësi për ata që duan viza pune në Gjermani

Njoftim me rëndësi për ata që duan viza pune në Gjermani

Vizat për punë, Rregullorja për punëtorë në Gjermani dhe p roblemet me ternime në ambasada. Tashmë dihet se shumë vetë presin për një vizë pune për të ardhur në Gjermani. Po si qëndron puna aktualisht me dhënien e vizave në ambasada? Dhe, a po e ndryshon kriza e Coronës nevojën e Gjermanisë për fuqi punëtore nga jashtë?

Vetëm pak muaj më parë, më 1 m ars 2020 hyri në fuqi ligji për fuqinë e kualifikuar punëtore në Gjermani. Ai do duhej t’ua lehtësonte qytetarëve nga vendet e treta jashtë BE ardhjen me punë në Gjermani. Shumë qytetarë nga Shqipëria e Kosova lidhën shpresat me këtë ligj.

Leave a Reply