Njihuni me Joan MacDonald: 73-vjeçarja fanatike e fitnesit

Shumë prej nesh mund të kërkojnë frymëzim për një jetë më të mirë – dhe për arritjen e trupit të përsosur.

Nëse nuk e keni gjetur ende frymëzimin, nuk keni pse të kërkoni më tej, sepse Joan MacDonald është inspirimi që ju nevojitet

Tre vjet më parë, Joan MacDonald vizitoi mjekun dhe i tha se shëndeti i saj po përkeqësohej me shpejtësi. MacDonald kishte në ilaçe të shumta për presionin e lartë të gjakut dhe kolesterolin e lartë.

Leave a Reply