Njihuni me Albin Kurtin i cili merret me ndërtimtari (VIDEO)

Fakti që ka emrin dhe mbiemrin e Kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, e ka bërë të njohur.

19-vjeçari nga Ferizaj thotë se merr komente prej më të ndryshmeve, e shpesh njerëzit edhe çuditen. Me shaka dhe shumë sportivitet, ai u përgjigjet pyetjeve të qytetarëve.

Por, Albin Kurti i Ferizajt ka edhe probleme.

error: Alert: Content is protected !!