Njeri i madh/ Gazetari shqiptar lë përgjysmë intervistën dhe i tregon qejfin serbit që bë rtiste: Kosova është Serbi

Njeri i madh/ Gazetari shqiptar lë përgjysmë intervistën dhe i tregon qejfin serbit që bë rtiste: Kosova është Serbi

Njeri i madh/ Gazetari shqiptar lë përgjysmë intervistën dhe i tregon qejfin serbit që bë rtiste: Kosova është Serbi

Dje në Uashington është nënshkruar marrëveshja për normalizim ekonomik mes Kosovës dhe Serbisë, në prani të presidentit Donald Trump.

Mirëpo, “një incident” ka ndodhur jashtë Shtëpisë së Bardhë me gazetarin shqiptar Ridvan Berisha, i cili është provokuar nga një person që thërriste me megafon “Kosova është Serbi”, teksa ai i merrte intervistë delegacionit kosovar.“Kosova është Serbi”, thërriste serbi, ndërsa gazetari shqiptar i është kthyer menjëherë duke i thënë “Kosova është e pavarur”, duke lënë dhe intervistën përgjysmë.

Leave a Reply