Një vajzë ishte duke u larë në vaskë, celulari i merr jetën 15-vjeçares: E zeza nënë

Një vajzë ishte duke u larë në vaskë, celulari i merr jetën 15-vjeçares: E zeza nënë

Një vajzë ishte duke u larë në vaskë, celulari i merr jetën 15-vjeçares: E zeza nënë

Një vajzë adoleshente ka vde kur pasi u go dit nga rr yma elek trike në vaskë, teksa poli cia beson se shkaku ishte celulari i saj që po karikohej. Vi tima e ide ntifikuar vetëm si Anna K, kishte rreth një orë që kishte hyrë në vaskë, kur fqinjët raportuan një rrjedhje uji nga tavani.

Njerku i vajzës theu derën e banjës për të hyrë dhe e gjeti 15-vjeçaren të pajetë, raportonin mediat në Moskë. Celulari i saj që po ka rik ohej u gjet në vaskën e mbushur. Familjarët thanë se një lavatriçe rrobash kishte sh kaktuar edhe më parë rr ymë ele ktrike në banjë, dhe në kohën e incidentin ishte duke punuar.

Leave a Reply