Një vajzë e mitur, e moshës 7-vjeçare, ka vd ekur ditën e sotme në Prishtinë.

Një vajzë e mitur, e moshës 7-vjeçare, ka vd ekur ditën e sotme në Prishtinë.

Një vajzë e mitur, e moshës 7-vjeçare, ka vd ekur ditën e sotme në Prishtinë. Vík tima kishte shkuar në njërën nga klinikat private për të bërë një rezonancë magnetike të kokës, ndërsa ka ndërruar jetë nga mbi doza e anestezionit.

Një vajzë e mitur, e moshës 7-vjeçare, ka vd ekur ditën e sotme në Prishtinë. Vík tima kishte shkuar në njërën nga klinikat private për të bërë një rezonancë magnetike të kokës, ndërsa ka ndërruar jetë nga mbi doza e anestezionit.
“Vajza është dërguar në një Klinikë private në lagjen Ulpiana për të bërë rezonancën magnetike. Ajo ka vdekur si pasojë e mbidozës së anestezionit.I kanë dhënë fillimisht por gjatë kohës që ka qenë duke e bërë rezonancën ajo është zgjuar dhe pastaj i kanë dhënë mbidozë”, ka thënë xhaxhai i të ndjerës.

Leave a Reply