Një sekondë e ndau nga vd ekja, momenti i fr ikshëm kur rrufeja i g odet shtëpinë

Një sekondë e ndau nga vd ekja, momenti i fr ikshëm kur rrufeja i g odet shtëpinë

Një sekondë e ndau nga vd ekja, momenti i fr ikshëm kur rrufeja i g odet shtëpinë

Një grua në Luziana ditën e premte kaloi një m oment aspak të këndshëm. Rrufeja go diti pemën në kopshtin e shtëpisë , duke dërguar dru dhe mbeturina drejt saj.Pamjet e sig urisë së shtëpisë së Sarah Ribardi tregojnë m omentin e inc identit dhe pa nikun që ajo kaloi.Në mo mentin e inc identit Sarah ishte duke dalë nga shtëpia dhe menjëherë më pas u fut me vrap brenda.“Zoti ishte padyshim me ne. Një hap më afër dhe unë do të isha lën duar r ëndë”- shkruan ajo në postimin e saj në “Fb”.

Leave a Reply