Nje plak i mencur i thote te birit: Ne jeten tende mos hiq dore nga 3 gjera..

Nje plak i mencur i thote te birit: Ne jeten tende mos hiq dore nga 3 gjera..

Nje plak i mencur i thote te birit: Ne jeten tende mos hiq dore nga 3 gjera..

1.Ha ushqimin me te mire. 2.Fli ne shtratin me te mire. 3.Jeto ne shtepite me te bukura. Djali ia priti: si mund ti bej ato qe thua, kur ne jemi te varfer?Plaku i mencur i thote: kur ti te vonohesh per te ngren, dhe pasi te jesh uritur shume, cfaredo ushqimi qe te hashe, do te te duket i shijshem.

Nese do punosh shume dhe do lodhesh, kudo ku te te zere gjumi,do jete shtrati me i mire per ty.Nese me njerezit sillesh mire, ti do jetosh ne ze mrat e tyre, dhe nuk ka me mire se te banosh ne zemrat e njerezve me dashuri.

Leave a Reply