Një ngjarje e rë ndë ka ndodhur në Bathore të Kamzës, ku një grua u “eli mi nua” nga kunati i saj. Shkaku ishte një kon fli kt brenda familjes.

Një ngjarje e rë ndë ka ndodhur në Bathore të Kamzës, ku një grua u “eli mi nua” nga kunati i saj. Shkaku ishte një kon fli kt brenda familjes.

Një ngjarje e rë ndë ka ndodhur në Bathore të Kamzës, ku një grua u “eli mi nua” nga kunati i saj. Shkaku ishte një kon fli kt brenda familjes.

Sipas burimeve Agron Tanushi ka qël lu ar disa herë në drejtim të bashkëshortes së vëllait të tij, Jetmira Hasanit.

Mësohet se pas ngjarjes aut ori është larguar me shpejtësi dhe po licia është vënë në ndjekje të tij. Vëllai i Agron Tanushit ndodhet në emigrim në Greqi prej shumë vitesh dhe bashkëshorten e tij, Jetmira Hasanin e kishte lënë tek familja e tij.

Leave a Reply