Një tjetër shqiptar nga bën krenar! Shikoni suksesin që ka arritur ai në Norvegji: I pari!

Një tjetër shqiptar nga bën krenar! Shikoni suksesin që ka arritur ai në Norvegji: I pari!

Një tjetër shqiptar nga bën krenar! Shikoni suksesin që ka arritur ai në Norvegji: I pari!

Nehat Musa nga Bajgora e Mitrovicës, kur kishte vetëm 7 muaj, kishte migruar së bashku me familjen në Norvegji. Sikur shumë m ërgimtarë që kanë arritur suksese në sfera të ndryshme të jetës, edhe Nehat Musa ka arritur një sukses të madh.

Ai në moshën 26 vjeçare ka arritur të di plomojë për Aviacion Civil dhe të bëhet piloti i parë shqiptar në këtë shtet.Suksesit të tij i janë gëzuar familja nga Norvegjia por edhe pjesa tjetër e familjes në Mitrovicë, të cilët i kanë treguar his torinë e djalit të tyre.

Leave a Reply