Ngjarje e rëndë për familjen/ Djali i vogël jep shpirt pasi e zë rrufeja, ishte kaq i dashur dhe i talentuar

Një djalë i vogël dha shpirt pasi e zuri rru feja teksa po luante futboll.

Jordan Banks, ishte duke marrë pjesë në një nd eshje në një fushë loje në Blackpool kur ngjarja ndodhi.

Ai u dërgua me ur gjencë në spi tal, por fatkeqësisht nuk mundi të shpëtojë dhe dha shpirt menjëherë.

error: Alert: Content is protected !!