Ngjarja e r ëndë në mes të kryeqytetit, shqiptarët su lmohen me bomba m olotovë

Ngjarja e r ëndë në mes të kryeqytetit, shqiptarët su lmohen me bomba m olotovë

Ngjarja e r ëndë në mes të kryeqytetit, shqiptarët su lmohen me bomba m olotovë

Detaje të r ënda janë mësuar sot mbi një ngjarje të fr ikshme që ka ndodhru përpara pak kohësh në Romë të Italisë. Pasi kanë kaluar më shumë se 2 muaj nga ngjarja, k arabinierët kanë vënë në pr anga 2 italianë, ndërsa 2 të tjerë po h etohen në gjendje të lirë.

Mediat në vendin fqinj njoftojnë se në pra nga ra një 44-vjeçar, një tjetër 33 vjeç dhe gjithashtu dy miq e bashkëpunëtorë të tyre, që janë përkatësisht nga 26 dhe 25 vjeç, raportojnë mediat e vendit fqinj. Gjithçka ka ndodhur pas një sh erri të dh unshëm mes dy romanëve dhe dy shqiptarëve. Italianët, pas she rrit kanë organizuar he dhjen e bo mb ave molotov kundër të rinjve shqiptarë, si shenjë ha kmarrje.

Leave a Reply