Ngj arje tr agjike në Gostivar, burri m b yt me sëpatë gruan e tij

Ngj arje tr agjike në Gostivar, burri m b yt me sëpatë gruan e tij

Ngj arje tr agjike në Gostivar, burri m b yt me sëpatë gruan e tij

Një ngj arje e rë ndë ka ndodhur në fshatin Banjishnicë të Gostivarit, ku burri me sëpatë ka g odi tur për v de kje gruan e tij. Rastin në po lici e ka de noncuar djali i v ikt imës.

“Në orën 06:43 V.I. i lindur në vitin 1987 ka de noncuar se babai i tij B.I. i moshës 65 vje çe me sëpatë në dhomën e gjumit ka mb yt ur gruan e tij XH.I. e lindur në v itin 1960, pas çka është dhënë në a rr ati.

Org anet kompetente menjëherë kanë dalë në vendngjarje dhe po hetojnë rastin, Po licia është vënë në kërkim të autorit.

Leave a Reply