“Nga fundi i muajit g usht nis mbyllja e madhe, më pas do na imponojne v aksinen me polici”

Nëna e 17-vjeçares shqiptare që ia morën jetën dhe e lanë mes detit: A moj bija ime më the këtë fjalë të fundit

Nëna e 17-vjeçares shqiptare që ia morën jetën dhe e lanë mes detit: A moj bija ime më the këtë fjalë të fundit

Ja çfarë është planifikuar sipas Alfred Cakos:1) Në fund g usht, fillimi i mbylljes prapë nga gjoja vi rusi më i r ëndë, do m anipulojnë numrat si ju do qejfi me testet që janë totalisht një ma shtrim shkencor 2) T etor-N entor va ksina h elm vjen në Shqipëri; vak sina do të vijë kur populli do të jetë i mbyllur që të mos lejohet asnjë jashtë të organizohet kundër; nëse nuk pranoni të merrni h elmin direkt ne gja k do jua bejnë me forcë, me ushtri, me polici, me dh unë.

Do të ndodhë kur të jini në pikën më të dobët, kur të jini pa bukë në shtëpi dhe pa aktivitet në biznes të falimentuar. Vetëm ata që do të bëjnë v aksinen do lejohen të dalin, do na thone dj allezorët nga të gjitha qeveritë e botës. Por thjesht do ju çojnë në pranimin e h elmit dhe sh katërrimin e jetës përgjithmonë pasi të merrni v aksinën. Populli i shkr etë do vejë të marrë dozën e helmit.

Leave a Reply