Nga e hëna, hiqen maskat edhe në Kosovë!

Qeveria e Republikës së Kosovës ka marrë vendime të reja për masat kufizuese.

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka përmendur gjitha masat lehtësuese.

Ai ka specifikuar edhe çështjen e maskave.

Sipas Vitisë, qytetarët e Republikës lejohen të ecin pa maska kur jan vetëm si dhe në ambiente të jashtme.

error: Alert: Content is protected !!