Nga e diela, nuk ka më karantinë për hyrjen në Itali, nga BE dhe Zvicra

Për hyrjet nga vendet e Bashkimit Evropian, zona Shengen, Britania e Madhe dhe Izraeli, kërkohet vetëm një test
negattiv.Këtu përfshihet edhe Zvicra, Për të gjithë njerëzit të cilët udhëtojnë në Itali nga vendet evropianeNga e diela 16 maj detyrimi i karantines e cila zbatohej pas mbërritjes në vend. Këtë njoftim e ka dhënë të premten Ministria e
Shëndetësisë në Romë.
Në të ardhmen për hyrjet nga vendet e Bashkimit Evropian, zona Shengen, Britania e Madhe dhe Izraeli, kërkohet vetëm një test neg’ativ, Këtu përfshihet edhe Zvicra.

Deri më tani ka qenë e detyrueshme karanttina pesëditëshe dhe më pas bërja e një testi të dytë. Vendi me 60 milionë
banorë ka numëruar të enjten rreth 8000 infe’ ksione të reja, ditorja.

error: Alert: Content is protected !!