Nga 1 Korrik BE miraton ‘Pasaportën digjitale’ Ja si do jetë përdorimi i saj

Tani certikatat e vak’sinave pritet të hyjnë nëfuqi me 1 korrik, tha kryetari i Parlamentit Europian Aguilar, në një konferencë në Bruksel.

Do të quhet Certikata Digital një certikatë e unikuar”, “Është një alternativë më e mirë, e cila do të krijojë një mbrojtje të re ligjore, e cila shpresojmë të nxisë besimin jo vetëm midis shteteve anëtare, por edhe tek qytetarët. Certikata pritet të ndihmojë në rihapjeen e kujve brenda zonës së përbashkët europiane dhe shtetet anëtare do të lejohen të rivendosin kuzimet e udhëtimit vetëm në rrethana të jashtëzakonshme Këto masa duhet të shpallen 48 orë para se të zbatohen, gjithashtu tha se të tre organet europiane kishin rene dakord të
mobilizojnë edhe 35 milion euro shtesë për të ulur koston e testeeve.

error: Alert: Content is protected !!