Nëse lëkura juaj bëhet kështu nga dielli, ju duhet vetëm ky përbërës…!!!

Nëse lëkura juaj bëhet kështu nga dielli, ju duhet vetëm ky përbërës…!!!

Nëse lëkura juaj bëhet kështu nga dielli, ju duhet vetëm ky përbërës…!!!

Dielli në verë është ‘ar.miku’ juaj nëse nuk e shfr.ytëzoni siç duhet. Përtej përpjekjeve tuaja për të aplikuar krem mbrojtës me SPF të lartë, ju sërish keni përfunduar me dj.egie në lëkurë.

Kjo është e dh.imbshme dhe shka.kton pare.hati dhe kr.uajtje.Për fat të k.eq, nuk mund të bëni asgjë për të ndryshuar këtë, por të paktën mund të gjeni një zgjidhje për të zbutur lëkurën.Kështu, zgjidhjen e keni në shtëpi. Mund t’ju duket e çuditshme, por mielli i misrit është përfekt për të trajtuar dje.gien e lëkurës nga dielli.

Përbërësit:Pak miell misri;Pak ujë.Udhëzime:Miksoni miellin e misrit dhe ujin në një tas të vogël derisa të bëni një lloj paste ho.mogjene.Aplikojeni përz.ierjen në zonat ku keni lëkurë të dje.gur dhe lëreni derisa të mos ndjeni më dj.egie apo dh.imbje të lëkurës.Më pas shpë.lajeni trupin me ujë të pastër.

Përdoreni këtë trajtim rregullisht në mënyrë që të japë rezultate të shpejta në vetëm pak kohë.

Leave a Reply