Nëse ju kan kapluar dhimbjee tënyjeve? Duhet ti ndalonimenjëherë konsumimin e këtyreushqimeve!

Nëse ju kan kapluar dhimbbjee të nyjeve? Duhet ti ndalonimenjëherë konsumimin e këtyre ushqimeve!Sa herë ndiejmë dhimbbjee përfshihemi nga paniiku. Nëveçanti kur ndiejmë dhimbbjee të nyjeve, qafës, këmbëve,shpinës etj.

Këto dhimbbjee janë të tmmerrshmee dheshpeshherë janë rezultat i streesiit, qëndrimit të dobët dhe stilittë pashëndetshëm të jetesës.Shpeshherë njerëzit kanë tendenca ta injorojnë këtë dhimbbjeederisa dhimbbjas fillon të shndërroheet në diçka më seriioze.Sidoqoftë, nëse tashmë jeni në mesin e personave qëpërjetojnë dhimbbjee të tilla, atëherë duhet të dini për njënumër ushqimesh që nuk duhet ti konsumoni në rast se kenidhimbbjee të nyjeve. Këto ushqime ndikojnë në ënjtje tënyjeve dhe shtim të dhimbbjees.

-Sheqeri-

Kripa-

Karbohidrate-

Alkkoolii

Gluteni-Ushqime të fërguara-

Vaj misriSigurisht, këto dhimbbjee diktojnë cilësinë e jetës.

error: Alert: Content is protected !!