Nëse e qesin rininë prej Kosove, pasha Zotin ka me i dënue historia” (Video)

Këtë javë i ftuar në emision i ftuar është Ramadan Isufi, i moshuari i cili e mbyti arushën. Gjatë emisionit ai ka treguar shumë gjëra nga jeta e tij e deri tek vendimi për mbytjen e arushës, shkruan Gazeta NewBorn.Por në fund të emisionit ndodhi e papritura /Pamje mePosht

Krejt janë kishat tona, me temele, tani duken temelet e kishave dhe ne jemi autokton, jemi vendas, jo të ardhur andej e këndej!

error: Alert: Content is protected !!