Nëse e hidhni po bëni një gabim të madh, lëngu i kastravecave turshi është ilaçi numër një për këto sëmundje

Nëse e hidhni po bëni një gabim të madh, lëngu i kastravecave turshi është ilaçi numër një për këto sëmundje

Nëse e hidhni po bëni një gabim të madh, lëngu i kastravecave turshi është ilaçi numër një për këto sëmundje

Kastravecat turshi kanë shumë përfitime. Si një ushqim i fermetuar, janë të pasur me baktere të mira që ndihmojnë në sistemin tretës
Turshitë përmbajnë vitamin A, e dobishtme për shëndetin e syve, dhe vitaminë K, e cila ndihmon në shëndetin e kockave. Përdorimi i tyre në sallatra shton shijen dhe aromën.

Sikur të mos mjaftonin këto, lëngun e kastravecave mund ta përdorni edhe herë tjetër.

Leave a Reply