Nëse Basha bëhet kryeministër, do t’i kërkosh falje? H abit me pergjigjen Jozefina Topalli

Nëse Basha bëhet kryeministër, do t’i kërkosh falje? H abit me pergjigjen Jozefina Topalli

Nëse Basha bëhet kryeministër, do t’i kërkosh falje? H abit me pergjigjen Jozefina Topalli

Nëse zoti Basha bëhet kryeministër, a do t’i kërkoni falje p ublike? Kjo ishte pyetja që gazetari Roland Qafoku i bëri ish-kryeparlamentares Jozefina Topalli, ndërsa kjo e fundit ishte po ashtu shumë e drejtpërdrejtë në përgjigjen e saj duke na h abitur te gjitheve.

Sipas Topallit, që Basha të bëhet kryeministër kjo është shumë larg mundësisë së realizimit, ndërsa theksoi se nuk e ndryshon mendimin për njerëzit si ata ndryshojnë karriget.

Unë nuk ndryshoj mendim si njeriu ndryshon karrige. E para e punës kjo është shumë larg mundësisë së realizimit dhe ky është p roblemi për të cilën unë flas. Por unë nuk kërkoj falje pse ato ndryshojnë karriget midis tyre. Sikur sjellja të ishte ndryshe, sigurisht do kërkoja falje, tha Jozefina Topalli në emisionin Hard Talk.

Leave a Reply