Nëna zbulon pamjet kur fëmijët e saj ishin një hap larg vd ekjes

Nëna zbulon pamjet kur fëmijët e saj ishin një hap larg vd ekjes

Nëna zbulon pamjet kur fëmijët e saj ishin një hap larg vd ekjes

Motër dhe vëlla ishin duke bërë një shëtitje në pyll pranë Victorias teksa nëna e tyre i bën një foto nga mbrapa për të fiksuar këtë m oment.Por, teksa ka parë fotot pas shëtitjes, nëna ka v ërejtur se një m oment fëmijet e saj kanë qenë një hap pranë vd ekjes pasi tek këmbët gjendej një prej gj arpërinjve më hel mues të zonës.

Bëhet fjalë për “gj arprin kaf të lindjes”, i cili është përgjegjës për 41% të vd ekjeve prej kafshimit të gj arpërinjve në Australi dhe shk akton arr est kar diak vetëm pak minuta pasi ka futur hel min në trupin e vik timës.Për fat të mirë fëmijët janë mirë, megjithatë ky është një tjetër sinjal ala rmi se prindërit duhet të jenë të kujdesshëm kurdorherë.

Leave a Reply