Nëna lë vetëm djalin 6 vjeç me të vëllanë e porsalindur. Kur kthehet nuk u beson syve nga ajo qe sheh ..

Nëna lë vetëm djalin 6 vjeç me të vëllanë e porsalindur. Kur kthehet nuk u beson syve nga ajo qe sheh

Nëna lë vetëm djalin 6 vjeç me të vëllanë e porsalindur. Kur kthehet nuk u beson syve nga ajo qe sheh

Kur një fëmijë merr një sasi të mirë të kohës dhe vëmendjen e plotë të prindërve të tij, është normale të ndjeni pak “xhelozi” kur vjen në jetë një anëtar i ri i familjes:

Një vëlla ose motër.Ka disa video që qarkullojnë në web ku ju shihni prindër duke i dhënë lajmin fëmijëve për ardhjen e një vëllai ose motre dhe reagimet e fëmijëve. Edhe pse shumë argëtuese, ndonjëherë nuk duket se premtojnë asgjë të mirë. Në fakt, mos u shqetësoni, kjo është një gjë absolutisht normale dhe, kohët e fundit, videoja e dy vëllezërve po bën xhiron e rrjetit. Sigurisht, askush nuk do të kishte pritur një situatë të tillë, por të gjithë u mahnitën pas asaj që panë.

Leave a Reply