Nëna i merr jetën djalit 5 vjeç sepse bëri pis rrobat teksa luante në oborr, zbulohen detajet rrëqethëse

Një nënë i mori jetën djali të saj 5 vjeç vetëm sepse ai kishte bërë rrobat pis duke luajtur në oborr.

E së fundmi detaje rrëqethëse kanë dalë në lidhje me këtë ngjarje. Në prill të viti të kaluar vogëlushi AJ Freund, 5-vjeç u gjet i v d ek ur në një gropë të cekët, në Crystal Lake, të Illinois, SHBA, pasi u v r a nga e ëma.

Se a nc a gj yqë sore javën e kaluar në ngarkim të një çifti të ak uzu ar për vr as jen e djalit të tyre, ka nxjerrë në pah det aje tro ndi tëse.

Nga eks per tiza e kryer në trupin e vogëlushit, rezultoi se ai ishte dh u nuar dhe tor tur uar për muaj me radhë, para se t’i merrte jetën nëna.

error: Alert: Content is protected !!