Në tre punë punonte të mbante famijen dhe prindërit, ky është shqiptari që u gjet pa jetë në Greqi pas 17 muajsh..!!

Në tre punë punonte të mbante famijen dhe prindërit, ky është shqiptari që u gjet pa jetë në Greqi pas 17 muajsh..!!

Në tre punë punonte të mbante famijen dhe prindërit, ky është shqiptari që u gjet pa jetë në Greqi pas 17 muajsh..!!

Shqiptari 36-vje çar Laert Beqaj u zhd uk para 17 muajsh pa lënë asnjë gjurmë, ndërsa është gjendur trupi i tij i pajetë tre ditë më parë në një zonë shkëmbore në Andro.Mediat fqinje thonë se janë disa skenarë për zhd ukjen e shqiptarit në mesnatën e 8 prillit 2019, mirëpo ende nuk është kon firmuar.George Tsoukalis, i cili udhëhiqte het imet për zbardhjen e kësaj ngj arje tha se trupi i shqiptarit fa tkeq, u pa në një zonë shkë mbore pranë plazhit dhe u identifikua në një laborator.

Sipas het imeve, një ditë para bërjes publike të lajmit për zhd ukjen e tij, një burrë, i cili ishte në bordin e një anijeje rrugës nga Rafina për në Mykonos, ra në det. Mirëpo askush nuk i kishte kërkuar gju rmët e personit që u hodh në det, pasi ky njeri ishte me identitet të panjohur.

Leave a Reply