Në sy të nënës hyri në det për t’u larë dhe nuk doli më, ishte vetëm 26-vj eç dhe e la të vetmuar…

Në sy të nënës hyri në det për t’u larë dhe nuk doli më, ishte vetëm 26-vj eç dhe e la të vetmuar…

Në sy të nënës hyri në det për t’u larë dhe nuk doli më, ishte vetëm 26-vj eç dhe e la të vetmuar…

Një ngjarje e rë ndë ka ndodhur mesditën e sotme në plazhin e Gjirit të Lalëzit.

Një 26-vj eçar është m bytur teksa lahej në det tek Gjiri i Lalëzit. Njoftohet se ngja/rja ka ndodhur rreth orës 14:15 ndërsa ky është rasti i dytë i m bytjes në Adriatik brenda ditës. Grupi hetimor ndodhet në vendn/gjarje dhe po punon për zbardhjen e ngja/rjes.

Leave a Reply