Në pritje të ëmbël, Arbana Osmani tregon barkun e rrumbullakosur

Moderatorja shumë e dashur për publikun, Arbana Osmani është në pritje të ëmbël. Ajo dhe Eduart Grishaj do të bëhen së shpejti prindër dhe lajmin e bukur e dhanë me datë 7 Maj, në ditën e ditëlindjes së tyre të përbashkët.

Leave a Reply