Në mëshirë të fatit shqiptarët/ Polici grek bërtet dhe kër cënon me shk op gome gra e të moshuar

Në mëshirë të fatit shqiptarët/ Polici grek bërtet dhe kër cënon me shk op gome gra e të moshuar

Në mëshirë të fatit shqiptarët/ Polici grek bërtet dhe kër cënon me shk op gome gra e të moshuar

Episode nga më të dhim bshmet kemi parë të gjithë, këto ditë kur shqiptarët janë duke pritur në brak tisje të plotë nga shteti radhën për kalimin e doganës së Kakavijës.

Një fëmijë 10 vj eç mbeti vik timë pasi u përp las nga një ambulancë ndërsa qeveria shqiptare nuk ka bërë ende asnjë reagim apo nuk ka ndërmarrë asnjë veprim konkret për të mbrojtur apo ndihmuar qytetarët e saj. Një video ka mbërritur nga dogana e Kakavijës në redaksinë e JOQ Albania.

Në të duket një polic grek i ma skuar dhe shkop gome i cili iu bërtet qytetarëve dhe i kërc ënon me shk op gome. Qytetari që ka nisur videon shkruan se e kanë hak pasi shteti i ka braktisur plotësisht dhe me ta bëjnë çfarë duan.

Leave a Reply