Ndryshime të mira nga Greqia, Nga 15 Maji këto vende mund të udhëtojnë lirisht

Greqia është në përgatitjet e fundit për të çelur sezonin turistik.Plazhet private uhapen të shtunën e shkuar, një javë më herët sesa ishte planikuar llimisht, kështu që qeveria mund të vlerësojë efektin ehapjes mbi turmat.

Qeveria dëshiron të integrojë të ashtuquajturën “Pasaportë e Gjelbër” që duhet të kenë vizitorët 48 orë para mbërritjes. Gjatë
plotësimit të formularit, përveç aeroportit nga po nisen, destinacionit dhe kohëzgjatjes së qëndrimit të tyre, vizitorët do të shtojnë të dhënat nga “Pasaporta e Gjelbër” e tyre.
Ata do të tregojnë nëse janë vaks inuar, apo nëse kanë qenë të sëmurë nga koronavirusi së paku 20 ditë para mbërritjes së tyre, duke treguar një test neg-ativ.

error: Alert: Content is protected !!