Ndodhë në Gjakovë, mashkulli ng acmon mashkullin

Ndodhë në Gjakovë, mashkulli ng acmon mashkullin

Ndodhë në Gjakovë, mashkulli ng acmon mashkullin

Gjatë ditës djeshme në Gjakovë është arr estuar një mashkull kosovar. Kjo pasi ky i fundit pas një mosmarrëveshje të mëhershme kishte ng acmuar dhe shq etësuar një mashkull tjetër. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.

Gjatë ditës djeshme në Gjakovë është arr estuar një mashkull kosovar. Kjo pasi ky i fundit pas një mosmarrëveshje të mëhershme kishte ng acmuar dhe shq etësuar një mashkull tjetër. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.

Leave a Reply