Ndodh ngjarja e rëndë/ 26- vjeçarja jep shpirt në vend

Një e diplomuar në Britani për drejtësi dha shpirt në Pakistan pasi dy burra pretendent për t’u martuar ia m orën je tën.
Mayra Zulfiqar quhej e reja dhe ishte 26 vjeç. Dy burrat iu futën në shtëpi dhe më pas ndodhi ngjarja e rëndë.

Zulfiqar ishte zhvendosur në Pakistan vetëm dy muaj më parë nga Britania e Madhe, ku ajo ishte studente e drejtësisë në
Universitetin Middles ex dhe vazhdoi të punonte në firmën ligjore Duncan Blackett.

error: Alert: Content is protected !!