Ndodh mr ekullia! Edhe pse me k ancer, gruaja lind dy femijet binjake

Ndodh mr ekullia! Edhe pse me k ancer, gruaja lind dy femijet binjake

Ndodh mr ekullia! Edhe pse me k ancer, gruaja lind dy femijet binjake

Rebecca Allen, 41 vjeçe, lindi dy fëmijë dhe kjo ishte një “mr ekulli” pasi që doktori i kishte thënë që kur rë nuk do të kishte fëmijë për shkak të terapive për të lu ftuar ka ncerin. Ajo ishte di agnostifikuar në vitin 2017 dhe bëri dy ndërhyrje që e bënë të mendonte se askush nuk do të lidhej me të, raporton “Da ily M ail”

Ajo takoi Andrew Kirkwood, 39 vjeç, dy ditë pas oper acionit dhe ata kanë dy fëmije Luna dhe Seren që lindën në qe rshor të 2019.Afër 40 vjeçare, beqare dhe duke lu ftuar kan cerin, mjeku i saj tha që nuk do të kishte fëmijë për shkak të t erapi ve dhe moshës qe ajo kishte arritur.

Leave a Reply