Ndodh edhe kjo: Vjehrri e burri e bëjné për sp ital një grua në Prizren

Ndodh edhe kjo: Vjehrri e burri e bëjné për sp ital një grua në Prizren

Ndodh edhe kjo: Vjehrri e burri e bëjné për sp ital një grua në Prizren

Po licia e Kosovës ka arr estuar dy persona në Prizren, pasi që të njejtit kanë ush truar dhu.në fi zike ndaj një gruaje, duke e bërë për sp ital. Përmes rap ortit 24 orësh, P olicia ka njoftuar se personat që kanë ush truar dhuné janë vjehrri dhe bashkëshorti dhe se vik tima ka pranuar tre tman mje kësor në Spitalin e Prizrenit.

“Prizren 10.07.2020-18:40. Janë arr estuar dy te dyshuar meshkuj kosovarë (babë e djalë) vjehri dhe bashkshorti, pasi që të njëjtit kanë ush truar dhuné fi zike ndaj vikt imes femer kosovare, e njëjta ka pranuar tretman mj eksor në Spitalin e Prizrenit. Me vendim të prokurorit të dy shuarit dërgohen në mbajtje”, thuhet në raport.

Leave a Reply