Ndodh edhe kjo qudi / Policët ia krisin vallës me uniformë në dasmë

Ndodh edhe kjo qudi / Policët ia krisin vallës me uniformë në dasmë

Ndodh edhe kjo qudi / Policët ia krisin vallës me uniformë në dasmë

Distancimi social është kryetema e ditës në gojën e autoriteteve shtetërore, ndërsa për t’ju dhënë mësim qytetarëve, nuk kanë lënë dasëm e organizim familjar por jo vetëm pa shkuar që të vendosin edhe gj oba që janë marramendëse.

Pjesën më të madhe të këtyre ndëshkimeve ndërmerren nga efektivët e Policisë së Shtetit, por pavarësisht se kanë prekur këdo, masat e distancimit janë obligative për të gjithë.Për të mos mjaftuar kjo, një vendim i Ministrisë së Sh ëndetësisë miratoi ndalimin e muzikës pas orës 20:00 në mënyrë absolute në çdo ambjent. Ministri i Turizmit, Blendi Klosi, deklaroi në fillim të sezonit se dasmat këtë vit do të jenë ndryshe, ku numri i të ftuarve do të jetë i limituar dhe se do të ketë mj ek dhe polic në gatishmëri.

Leave a Reply