Ndodh edhe kjo, në mes të Evropës bie 25 cm borë në pikë të verës

Rajoni i “Stelvio Pass” në veri të Italisë sot është zbardhur nga bora.

Rajoni i “Stelvio Pass” në veri të Italisë sot është zbardhur nga bora.

Rajoni i “Stelvio Pass” në veri të Italisë sot është zbardhur nga bora.Rreth 25 centimetra borë kanë mbuluar këtë rajon që ndodhet në veri të Italisë në kufi me Zvicrën në një lartësi mbidetare 2 mijë e 757 metra.Fotografitë janë shkrepur nga kamera e Hotel Pirovano.

Një gjë e tillë po cilësohet si a pazakontë, derisa makinat dhe parqet janë zbardhur plotësisht nga bora.Rreth 25 centimetra borë kanë mbuluar këtë rajon që ndodhet në veri të Italisë në kufi me Zvicrën në një lartësi mbidetare 2 mijë e 757 metra.Fotografitë janë shkrepur nga kamera e Hotel Pirovano.

Leave a Reply