Ndizet ALARMI në Kosov, 12 TË VDE KUR DHE 190 RASTE TË REJA ME KO VID 19 GJATË 24 ORËVE

Ndizet ALARMI në Kosov, 12 TË VDE KUR DHE 190 RASTE TË REJA ME KO VID 19 GJATË 24 ORËVE

Ndizet ALARMI në Kosov, 12 TË VDE KUR DHE 190 RASTE TË REJA ME KO VID 19 GJATË 24 ORËVE

Gjatë 24 orëve të fundit në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK me metodën RT-P CR, janë testuar gjithsej 443mostra të marra nga ShSKUK dhe gjurmimi i kontakteve të rasteve në terren prej të cilëve rezultojnë 190 raste pozitive.
Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 48raste,komuna Mitrovicë 24 raste, komuna Podujevë 18 raste, komuna Gjakovë 14 raste, komuna Fushë Kosovë 13 raste, komuna Skenderaj 10 raste, komuna Ferizaj 7 raste, komuna Lipjan 7 raste, komuna Pejë 6 raste, komuna Vushtrri 6 raste, komuna Prizren 5 raste, komuna Suharekë 5 raste, komuna Deçan 4 raste, komuna Kaçanik 3 raste, komuna Obiliq 3 raste,komuna Shtime 3 raste, komuna Viti 3 raste, komuna Zubin Potok 3 raste, komuna Drenas 2 raste, komuna Malishevë 2 raste dhe me nga një rast komunat Gjilan, Han i Elezit, Klinë dhe Rahovec.

Leave a Reply