Nd ahet nga jeta kamerani shqiptar/ Ishte vetëm 25 vjeç, miqtë e të afërm rr ëqethin me fjalët: Ishte djalë flori, ç’qe kjo që nga bëri Zoti!

Nd ahet nga jeta kamerani shqiptar/ Ishte vetëm 25 vjeç, miqtë e të afërm rr ëqethin me fjalët: Ishte djalë flori, ç’qe kjo që nga bëri Zoti!

Nd ahet nga jeta kamerani shqiptar/ Ishte vetëm 25 vjeç, miqtë e të afërm rr ëqethin me fjalët: Ishte djalë flori, ç’qe kjo që nga bëri Zoti!

Është ndarë nga jeta në moshën 25 vje çare k ameramani i TV Apollon në Fier, Adrian Xhafaj. Lajmin e jep vet televizioni fierak, i cili shkuan se Adriani nuk jeton më.

“Eshte p ikelluese per Ne, teksa mendojme se ti u nd ave nga gjiri yne e zgjodhe udhet e qiellit. Adi, vellai yne, kolegu i nderuar dhe i palodhur. Cdo dite qe ndame se bashku ne ekranin e TV Apollon, me ty ishte mee lehte he gjithmone entuziaste. Ti ishe i palodhur e bashkepunues. Gjithmone i vemendshem dhe k orrekt me punen dhe koleget, por jeta u tregua e padrejte e ta nderpreu vrullin dhe rinine. Zoti i zgjedh prane vetes te miret, e ndoshta Ty te donte afer, por ne na p ikellon la rgimi yt. Adi, i p aharruar shoku yne, koleg, vella”, thuhet në njoftimin e TV Apollon.

Leave a Reply