Na u bë mishi kokërr/ Shoqja e ngushtë v ret shoqen shtatzënë, i merr dhe beben, O Zot na ruaj nga këta njerëz

Na u bë mishi kokërr/ Shoqja e ngushtë v ret shoqen shtatzënë, i merr dhe beben, O Zot na ruaj nga këta njerëz

Na u bë mishi kokërr/ Shoqja e ngushtë v ret shoqen shtatzënë, i merr dhe beben, O Zot na ruaj nga këta njerëz

Shoqja e saj e fëmijërisë pranoi se bashkë me të dashurin e v ranë duke e goditur me një tullë, pasi e kishin ftuar vi ktimën në një festë të rr eme për beben e saj.
Mikesha e saj ishte bërë e fiksuar për të vje dhur një fëmijë pasi kaloi një shtatzani të dështuar në fillim të vitit, tha po licia.Detektivi i çështjes Paulo Alexandre Freyesleben konfirmoi se shkaku i v dekjes ishin plagët e shkaktuara nga tulla dhe pr erja e th ellë në bark.

Trupi u gjet nga bashkëshorti i vik timës dhe nëna e saj mëngjesin e të premtes.

Ajo ishte hedhur në një punishte të braktisur në zonën Galera, ndërsa be bja mungonte.

Po licia zbuloi më vonë se be bja ishte dërguar në s pital dhe e dyshuara dhe burri i saj u arr estuan.

Sipas hetimeve, gruaja e ar restuar ishte mike e vjetër shkolle me vik timën dhe kishte humbur një fëmijë gjatë një sh tazanie të dës htuar në janar. Prej atëherë ajo ishte fiksuar me idenë e vje dhjes së një fëmij

Leave a Reply