Mrekullitë ekzistojnë, 22 vite pa fëmijë, gruaja i kishte humbur shpresat/ Lind papritur një engjëll të shëndetshëm

Mrekullitë ekzistojnë, 22 vite pa fëmijë, gruaja i kishte humbur shpresat/ Lind papritur një engjëll të shëndetshëm

Mrekullitë ekzistojnë, 22 vite pa fëmijë, gruaja i kishte humbur shpresat/ Lind papritur një engjëll të shëndetshëm

Një grua 47-vjeçare ka zbuluar se ishte shtatëzënë vetëm një orë përpara lindjes.

Ajo shkoi në s pital më dh imje të forta barku por pas kontrollit nga mjekët, ka mësuar se pas një ore do të sillte në jetë fëmijën e saj të parë.

Judy Brown nga Beverly, mendonte se “fryrjen’ e barkut dhe shtimin në pëshë, e kishte si pasojë e kalimit në menopauzë, por m jekët i dhanë lajmin e bukur dhe pas një ore ajo solli në jetë një vogëlushe të shëndetshme.
Sipas ‘Daily Mail’, çifti mësohet se kishin 22 vite pa fëmijë dhe pas përpjekjeve të shumta, i ishin dorëzuar fatit se ata sdo te kishin asn jëhërë një femijë të tyre, por këtë që ndodhi ata e kanë quajtur bekim nga zoti.

Leave a Reply