Mrekulli/ Lajme të mira nga fronti Covid-19, rekord në numrin e të shëruarve, si dhe rënie në numrin e të in fektuarve

Mrekulli/ Lajme të mira nga fronti Covid-19, rekord në numrin e të shëruarve, si dhe rënie në numrin e të in fektuarve

Mrekulli/ Lajme të mira nga fronti Covid-19, rekord në numrin e të shëruarve, si dhe rënie në numrin e të in fektuarve

Ministria e Shëndetësisë bën me dije se janë 93 raste pozitive për covid-19

Dr. Flutura Beqo nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale dha detajet
Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon për situatën epidemiologjike në vend.

Sot është shënuar një numër rekord të shëruarish. Janë 227 qytetarë që e kanë fituar betejën më sëmundjen në 24 orët e fundit, duke e cuar në 5441 të shëruar që nga fillimi i epidemisë.
Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë kryer 812 testime për vlerësimin e in fektimit nga virusi SARS COV2, dhe 93 persona janë konfirmuar pozitivë me COVID-19

Leave a Reply