Motrat binjake martohen me vëllezërit binjakë, shikoni reagimin e dasmorëve (Foto/Video)

Ekzistojnë rraste të rralla kur binjakët apo binjaket janë identike, por një gjë e tillë ka hutuar edhe më shumë dasmorët, kur dy vëllezër binjakë janë martuar në të njëjtën ditë me dy motra binjake.

Derisa çiftet po i afroheshin altarit, mysafirët filluan të ndjehen të hutuar për faktin se nuk mund të bënin dallimin e vëllezërve dhe motrave binjake nga Rusia, të cilat kishin veshur fustanet e njëjtë ashtu sikurse vëllezërit binjakë që kishin rroba të kaltra.

error: Alert: Content is protected !!