Mos Të Ikë Pa E Lexuar! Dikur Ekzistonte Një Pemë E Madhe E MoIIës!

Mos Të Ikë Pa E Lexuar! Dikur Ekzistonte Një Pemë E Madhe E MoIIës!

Mos Të Ikë Pa E Lexuar! Dikur Ekzistonte Një Pemë E Madhe E MoIIës!

Dikur ekzistonte një pemë e madhe e mollës.Një vogëlush dëshironte çdo ditë të luante rreth kësaj molle. Ngjitej deri te maja e pemës, hante frutet e saj dhe pushonte nën hijen e saj.

Fëmiu e donte pemën, por edhe pema kishte dëshirë të lozte me të. Koha kalonte dhe vogëlushi u rrit.

Nuk luante më për çdo ditë te pema. Një ditë djaloshi erdhi te pema i mërzitur. Pema i tha djaloshit:“Eja të luash me mua. Djaloshi u përgjigj:“Nuk jam më i vocërr që të luaj me ty. Dëshiroj lojëra, dhe më nevojiten të hollat për t’i blerë.” Pema i tha: “Më vjen k eq, por nuk kam të holla!

Leave a Reply