Morën para borxh dhe u nisën për një jetë më të mirë për në Angli, dalin fotot e 39 emigrantëve që dha.në shpirt në kamion: Ikën për mirë dhe u shuan

Morën para borxh dhe u nisën për një jetë më të mirë për në Angli, dalin fotot e 39 emigrantëve që dha.në shpirt në kamion: Ikën për mirë dhe u shuan
Dy burra janë shpallur fa j torë për v r.a sjen e 39 emigantëve në një kamion. Ata u gjetën të pajetë në kami.on në vitin 2019 në qytetin Essex në Angli.Eamonn Harrison, i cili po ngiste
kamionin u shpall faj. tor. Po ashtu faj tor u shpall edhe Gheorghe Nica, i cili organizoi udhëtimin. Vendimi për t’u marrë për ta ka qenë i vështirë tha gj yka.tësi.

Harrison raportohet të ketë drejtuar kamionin nga porti belg i Zeebrugge në Purfleet në Angli. Gjithashtu ata janë shpallur
emigrancion të paligjshëm. Po ashtu pubike janë bërë edhe emrat e emigrantëve që kanë humbur jetën dhe fotot e tyre.
Midis v ik. timave ishin të diplomuar në universitete, parukier, kuzhinier. Pjesa më e madhe kishin marrë para borxh për këtë udhëtim. Ata donin një jetë më të mirë vetëm.

error: Alert: Content is protected !!