Momenti kur Raketa Нapësinore Кineze Кalon mbi Shqipërinë/VlDEO

Sipas parashikimeve të ekspertëve dhe shkencëtarëve, dyshohet se raketa do të bjerë në tokë këtë fundjavë.

Pak më parë Ushtria Amerikanë njoftoi se raketa do të bjerë në zonën e Turkmenistanit qendror. Kujtojmë se ditën e sotme raketa u fotograua edhe përtej Adriatikut, ku autoritetet italiane u kërkuan qytetarëve të qëndronin brenda në banesat e tyre. Ndërkohë në videon e mëposhtme mund të shihni në kohë reale se ku ndodhet raketa kinze dhe lëvizjen e saj

error: Alert: Content is protected !!