Moderatorja e njohur zbulon skemën e mashtrimit: Bëni kujdes!

Moderatorja e njohur zbulon skemën e mashtrimit: Bëni kujdes!

Moderatorja e njohur zbulon skemën e mashtrimit: Bëni kujdes!

Moderatorja Nevina Shtylla ka zbuluar për ndjekësit e saj në Instagram se është përballur me një situatë të pakëndshme.

Ajo tregon se emri i saj është përdorur për qëllime mashtrimi. Nevina ka publikuar dhe bisedën ku një individë ka përdorur emrin e saj për qëllime mashtrimi, për të përfituar produkte falas në këmbim të reklamimit. “Bëni kujdes, nëse ju ka kontaktuar ky numër bllokojeni pasi nuk është i imi. Ka dalë një modë e re që kontaktohen biznese në emër të personazheve dhe u kërkohen produkte falas në këmbim të reklamës.

Nuk jam unë emri i vetëm i cili është përdorur, ndaj bëni kujdes. Shpresoj mos të ketë rënë njeri pre e këtij mashtrimi”, shkruan Nevina.

Leave a Reply