Mjeku shqiptar me k oronavirus / Familja lutet me l ot në sy: Na ndihmoni ta…

Mjeku shqiptar me k oronavirus / Familja lutet me l ot në sy: Na ndihmoni ta…

Mjeku shqiptar me k oronavirus / Familja lutet me l ot në sy: Na ndihmoni ta…

Mjeku shqiptar, Eno Kanani ka nevojë për ndihmë ur gjente për tu nisur nga Shqipëria në Turqi dhe për të marrë trajtim të specializuar kundër k oronavirusit. Ai është 42 vjeç, një burrë i përkushtuar, baba i tre fëmijëve të vegjël. Eno i ka kushtuar jetën e tij mjekësisë në Shqipëri, një vend me standarde të do bëta mjekësore.

Ai është së murë teksa trajtonte të tjerët dhe spitalet shqiptare nuk kanë pajiset e duhura për të shpë tuar jetën e tij. Eno nuk është intubuar ende, por ai po lu fton me oksigjenin. Koha është e rëndësishme për ta ndihmuar atë. Ky është Apeli për ndihmë që është lançuar nga familjarët e mjekut shqiptar

Leave a Reply