Mjeku i njohur Ilir Alimehmeti jep lajmin e mirë për të gjithë ne : Koronavirusi ka vazhduar…

Epidemiolog Klinik, Ilir Alimehmeti ka publikuar një studim teknik nga University College London, i cili sipas tij zbulon se origjina kohore e Covid 19 daton ndërmjet datës 8 Tetor 2019 dhe 11 Dhjetor 2019.

Në një postim në rrjete sociale, Alimehmeti shkruan se ky studim është i një rëndësie të vëcantë sepse zbulon qartë që Kina gënj eu dhe tregoi kurba të shtrembëruara të epid. emisë qe preken boten mbare.

Ai shton se mbi gënj eshtrat kineze u bazuan edhe 4 supermodelet e projeksioneve, më i famshmi Ferguson, të cilat detyruan të gjithë shtetet të zbatonin karantinen dhe mbylljen e cdo gjeje.

Ai po ashtu shtoi se në 198 zona të ndryshme gjeografike të botës, koronavirusi po zbutet duke u përshtatur me njerëzit, fakt i cili duhet te merret ne konsiderate nga te gjithe ne

Leave a Reply